fbpx

Videografie

Zeg het met bewegend beeld!

Laat je bedrijf tot leven komen  met video!

 

Video begint een steeds grotere rol te spelen in de marketingwereld. De consument wordt lui en wil vermaakt worden zonder daar teveel moeite voor te moeten doen. Bij Be Bricks werken we al jaren met een onze eigen videograaf die zich gespecialiseerd heeft in beeld geoptimaliseerd voor social. Want: een mooie video maken kunnen heel veel mensen, maar een video geoptimaliseerd voor social is écht een andere tak van sport.

Hoe gaan we te werk?

 

Bij Be Bricks zorgen we dat je met een incidentele investering in een videodag, je lang voort kan met de beelden die we schieten. We focussen niet op één product, maar zorgen voor een bredere output. Wat betekent dat dan precies? Dat je na een shootdag met Be Bricks niet alleen een losse video ontvangt, maar een grote variëteit aan beelden. Denk aan: Instagram Reels, TikToks, korte shots om te gebruiken in advertising, een langere bedrijfsvideo, interviews, etc. Gezamenlijk bedenken we van te voren een plan waarbij onze creatieve specialisten een strak draaiboek in elkaar zetten. Samen zorgen we voor een duidelijk georganiseerde draaidag, waarbij je erop kan rekenen dat wij de touwtjes in handen houden en jij als bedrijf ons alleen hoeft te volgen.

Waarom video?!

 

Met video laat je veel kanten van je bedrijf zien en heb je eideloos veel mogelijkheden om je doelgroep te vermaken. Je kan veel informatie vertellen, maar ook de identiteit van je bedrijf tot uiting laten komen.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?