fbpx

TikTok Marketing

Kies voor hét kanaal voor een jonge doelgroep!

← terug naar social advertsing

Waarom jouw bedrijf TikTok nodig heeft!

TikTok is het snelst groeiende platform ooit, blijf bij de tijd en vergeet dit kanaal niet!

Misschien maak je er zelf nog geen gebruik van, TikTok, maar je hebt er vast al eens van gehoord. Tiktok blijft maar groeien en trekt de aandacht van menig  social media gebruiker. De app is vooral populair onder de jongere doelgroep, maar ook volwassenen zijn er steeds meer op vertegenwoordigd. De kans dat je viral gaat, is op dit kanaal veel groter dan bijvoorbeeld Instagram of Facebook, Dat betekent dat je video tot wel duizend keer vaker bekeken kan worden. 

TikTok marketing en adverteren: zo haal jij nog meer uit je social media campagnes!

Misschien denk je nu, “Klinkt leuk, maar wat heb ik er aan?” Nou… op dit moment gebruikt nog maar 4% van de social media marketeers (wereldwijd) TikTok in de marketingstrategie. De app heeft op dit moment een engagement rate van 29%! Dit is bijvoorbeeld veel hoger dan andere social media kanalen! (WOW) In 2023 is het van belang dat je je bedrijf op een creatieve en originele manier laat zien en TikTok maakt dit mogelijk. Spannend? Ja! Maar als merk kun je hier niet onderuit. Dit kun je bieden met TikTok. Onze TikTok en reel specialist Nikki heeft een blog voor je geschreven waar ze alles nog een keer voor je op een rijtje heeft gezet. 

Op zoek naar de steen der wijzen? Kies Be Bricks!

Wij gebruiken de beste tools en technieken om creatieve en aantrekkelijke (advertenties) te ontwerpen voor jouw TikTok. Onze manier van werken onderscheidt zich van de rest. Dat komt mede doordat wij beschikken over jonge professionals die zelf in de doelgroep vallen waarvoor zij content maken! Onze professionals weten als geen ander om je merk zichtbaar te maken. Daarnaast zorgen we ook voor meetbare resultaten, zodat je precies ziet hoeveel klanten je bereikt en hoeveel conversie je hiermee genereert. 

Klaar om samen viral te gaan? Neem dan nu contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?