Het Social Media Team van Be Bricks

Het team van Be Bricks bestaat uit een gepassioneerde groep mensen met allemaal hun eigen specialiteit. Zij staan allemaal voor je klaar om je te begeleiden in het opstellen van je social media strategie en daarmee al je zorgen op het gebied van social media weg te nemen! Een persoonlijke benadering gericht op jouw bedrijf staat daarbij centraal.

MAYA GARATE GAMBOA
Co-Founder

Maya heeft na verschillende functies in de communicatiebranche haar passie voor social media ontdekt. Ze wilde zich hierin nog meer specialiseren. Een eigen onderneming bood daarbij meer uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit. Ze wil haar kennis en expertise graag delen om bedrijven enthousiast te maken over de mogelijkheden van social media.

Specialiteit: Het combineren van strategisch plannen en creatieve content creëren.

AKKELEE DERCKSEN
Co-Founder

De interesse voor zelfstandig ondernemen komt voor Akkelee voort uit de drive om de zakelijke inzet van social media naar eigen visie tot uiting te brengen. Voor haar betekent dat met eindeloos veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Samen met bedrijven de zoektocht naar hun 'online identiteit' aangaan speelt hierin de hoofdrol.

Specialiteit: Het zichtbaar en concreet maken van ideeën die zich eerst alleen nog in je hoofd bevinden.

RICK BIEMOLT
Content Creator

Als content creator/vormgever gaat Rick geen uitdaging uit de weg. Door zijn veelzijdigheid en ervaring kan hij bijna elke opdracht van begin tot eind uitvoeren. Of er nu wat gefilmd of gefotografeerd moet worden op locatie, een toffe animatie gemaakt worden voor op social media of een nieuwe huisstijl moet worden ontwikkeld, Rick neemt het met enthousiasme aan. Specialiteit: Jouw unieke verhaal vertalen in pakkende beelden.

LISA VAN DER PLOEG
Social Media Marketeer

Met een scherp oog voor detail en een ambitie om altijd het beste eruit te halen, is Lisa een ambitieuze social media marketeer. Hard werken en nieuwe strategieën proberen, om zo de beoogde doelen te behalen. Voor Lisa staat de klantbehoefte centraal. Een goede samenwerking en duidelijke, heldere communicatie naar de klant is belangrijk. Met haar achtergrond in marketing, zet ze haar kennis en expertise in en doet ze een stapje extra om de gewenste campagneresultaten te krijgen. Lisa is bij Be Bricks voornamelijk bezig met het strategisch plannen, analyseren en rapporteren van campagnes.

JESSICA LAMEIN
Junior Social Media Marketeer

Jessica volgt op de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met haar Mayor in Visual Design houdt ze zich vooral bezig met Vormgeven! Ook heeft ze veel affiniteit met fotografie, dus ze gaat in haar vrije tijd regelmatig met haar fotocamera op pad om mooie plaatjes te schieten. Tijdens haar werkzaamheden bij Be Bricks houdt ze zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van campagnes.

LAURENS JOVE RODRIGUEZ
Junior Social Media Marketeer

Afgestudeerd als mediavormgever en met de nodige ervaring in de marketingbrache kun je vaststellen dat Laurens een creatieve duizendpoot is. Een echte teamspeler die altijd te porren is voor een kop koffie. Laurens houdt zich bij Be Bricks vooral bezig met het opzetten en plannen van campagnes en is pas tevreden als de klant dat ook is.

ISA JORDENS
Stagiair Content Creator

Isa volgt op het Cibap in Zwolle de opleiding mediavormgever. Op de opleiding houdt ze zich vooral bezig met natuurlijk vormgeven, maar zo ook met de nieuwste technieken en trends. Isa is graag creatief bezig. Composities en moodboards maken, maar ook fotografie spreekt haar aan. Tijdens haar stage wil ze zich gaan richten op het vormgeven en de verschillende programma’s die daarbij komen kijken. Daarnaast wil ze ook graag meer ervaring opdoen in het commercieel schrijven.

ELIANNE KASSIES
Stagiair Content Creator

Elianne volgt met veel plezier de opleiding Online Contentcreator. Tijdens haar opleiding werkt ze aan kwaliteiten op het gebied van fotografie, grafische vormgeving en schrijven. Ze is helemaal in haar element tijdens het maken van verschillende soorten content. In haar vrije tijd schiet ze graag mooie kiekjes met haar Canon! Daarnaast kan ze haar creativiteit kwijt in het maken van unieke illustraties. Tijdens haar afstudeerstage wil ze zich graag richten op het creëren van content maar wil ze ook graag bezig zijn met strategisch plannen en analyseren van campagnes. Op deze manier leert zij het totaalplaatje van social media marketing.

Wil je toch liever zelf je social media onderhouden maar ben je zoekende in hoe je moet beginnen en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken? Dan is de masterclass Be Smart: De Basics van Social Media Marketing iets voor jou! In deze masterclass komen onderwerpen als het opstellen van een social media strategie, het maken van goeie campagnes en het installeren van de Facebook Pixel aan bod. Met deze masterclass ben jij verzekerd van een kick-start voor je social media kanalen! Meer weten over deze masterclass? Klik dan hier. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van de inhoud van de masterclass kun je nu alvast ons gratis e-book downloaden! Hierin vind je al een schat aan handige tips voor de start met jouw social media! Om dit e-book te downloaden klik hier.