Het Social Media Team van Be Bricks

Het team van Be Bricks bestaat uit 5 personen met allemaal hun eigen specialiteit. Zij staan allemaal voor je klaar om je te begeleiden in het opstellen van je social media strategie en daarmee al je zorgen op het gebied van social media weg te nemen! Een persoonlijke benadering gericht op jouw bedrijf staat daarbij centraal.

MAYA GARATE GAMBOA
Co-Founder

Maya heeft na verschillende functies in de communicatiebranche haar passie voor social media ontdekt. Ze wilde zich hierin nog meer specialiseren. Een eigen onderneming bood daarbij meer uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit. Ze wil haar kennis en expertise graag delen om bedrijven enthousiast te maken over de mogelijkheden van social media.

Specialiteit: Het combineren van strategisch plannen en creatieve content creëren.

AKKELEE DERCKSEN
Co-Founder

De interesse voor zelfstandig ondernemen komt voor Akkelee voort uit de drive om de zakelijke inzet van social media naar eigen visie tot uiting te brengen. Voor haar betekent dat met eindeloos veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Samen met bedrijven de zoektocht naar hun 'online identiteit' aangaan speelt hierin de hoofdrol.

Specialiteit: Het zichtbaar en concreet maken van ideeën die zich eerst alleen nog in je hoofd bevinden.

KARLIJN RINGNALDA
Content Creator

Als content creator probeert Karlijn een Pippi Langkous op de werkvloer te zijn. ‘Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan.’ Door deze houding tot zich te nemen staat ze open voor bijna iedere uitdaging.

Gecombineerd met een verwonderende blik, nieuwsgierigheid en de drang naar zelfontplooiing probeert ze in haar werk veelzijdig en divers te zijn.

LISA VAN DER PLOEG
Social Media Marketeer

Met een scherp oog voor detail en een ambitie om altijd het beste eruit te halen, is Lisa een ambitieuze social media marketeer. Hard werken en nieuwe strategieën proberen, om zo de beoogde doelen te behalen. Voor Lisa staat de klantbehoefte centraal. Een goede samenwerking en duidelijke, heldere communicatie naar de klant is belangrijk. Met haar achtergrond in marketing, zet ze haar kennis en expertise in en doet ze een stapje extra om de gewenste campagneresultaten te krijgen. Lisa is bij Be Bricks voornamelijk bezig met het strategisch plannen, analyseren en rapporteren van campagnes.

MAUREEN RITMEESTER
Stagiair Content Creator

Maureen volgt de studie mediavormgever en is in haar vrije tijd veel bezig met social media, schrijven en illustreren. Ze hoopt bij Be Bricks te leren om haar creativiteit verder uit te kunnen denken. Daarnaast wil ze meer kennis opdoen over online marketing en communicatie met klanten. Door middel van de kennis die ze heeft opgedaan in de theorie van haar studie, wil ze in de praktijk leren bij Be Bricks en hoopt ze zo haar vaardigheden te kunnen laten groeien.

FEMKE WANDERS
Stagiair Content Creator

Als student mediavormgeving is Femke veel bezig met social media, ook buiten haar studie om. Bijna 24/7 is zij online te vinden. Niet alleen voor haar eigen social media, maar ook voor/met vrienden of vriendinnen. Ze hoopt ze bij Be Bricks nog meer te leren over social media, maar dan vooral op zakelijk gebied. Ze wil graag mee kijken met Be Bricks in de wereld van het ondernemen. Hoe is het om een eigen bedrijf te hebben? Ze hoopt bij Be Bricks zo haar skills meer uit te breiden en te ontwikkelen!

OLAF HAAZER
Jr. Social Media Marketeer

Olaf heeft de studie Visual design gevolgd in Groningen. Hij is echt een creatieve duizendpoot die graag nieuw uitdagingen wil aangaan. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met filmen en fotograferen.

Olaf heeft veel ervaring in het creëren van content en bedenken van social media strategieën. Bij Be Bricks verdiept hij zich in het analyseren van data en het strategisch neerzetten van een campagne.

Wil je toch liever zelf je social media onderhouden maar ben je zoekende in hoe je moet beginnen en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken? Dan is de masterclass Be Smart: De Basics van Social Media Marketing iets voor jou! In deze masterclass komen onderwerpen als het opstellen van een social media strategie, het maken van goeie campagnes en het installeren van de Facebook Pixel aan bod. Met deze masterclass ben jij verzekerd van een kick-start voor je social media kanalen! Meer weten over deze masterclass? Klik dan hier. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van de inhoud van de masterclass kun je nu alvast ons gratis e-book downloaden! Hierin vind je al een schat aan handige tips voor de start met jouw social media! Om dit e-book te downloaden klik hier.