Het Social Media Team van Be Bricks

Het team van Be Bricks bestaat uit 5 personen met allemaal hun eigen specialiteit. Zij staan allemaal voor je klaar om je te begeleiden in het opstellen van je social media strategie en daarmee al je zorgen op het gebied van social media weg te nemen! Een persoonlijke benadering gericht op jouw bedrijf staat daarbij centraal.

MAYA GARATE GAMBOA
Co-Founder

Maya heeft na verschillende functies in de communicatiebranche haar passie voor social media ontdekt. Ze wilde zich hierin nog meer specialiseren. Een eigen onderneming bood daarbij meer uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit. Ze wil haar kennis en expertise graag delen om bedrijven enthousiast te maken over de mogelijkheden van social media.

Specialiteit: Het combineren van strategisch plannen en creatieve content creëren.

AKKELEE DERCKSEN
Co-Founder

De interesse voor zelfstandig ondernemen komt voor Akkelee voort uit de drive om de zakelijke inzet van social media naar eigen visie tot uiting te brengen. Voor haar betekent dat met eindeloos veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Samen met bedrijven de zoektocht naar hun 'online identiteit' aangaan speelt hierin de hoofdrol.

Specialiteit: Het zichtbaar en concreet maken van ideeën die zich eerst alleen nog in je hoofd bevinden.

MYRNA ATSMA
Content Creator

Contentcreator Myrna Atsma zoekt met haar creatieve blik, uitdaging in originaliteit en nieuwe mogelijkheden bij het maken van content en het ontwikkelen van concepten. Niks vindt ze te gek. Want alles wat we nu normaal vinden, was in het verleden ooit ook gek. Met een open mind gaat ze een nieuw project aan. Bijzondere en esthetische beelden creëren, gebaseerd op een sterk concept. Dat is waar ze haar energie uit haalt.

Bij Be Bricks bedenkt, creëert en analyseert Myrna content voor social media.

LISA VAN DER PLOEG
Social Media Marketeer

Met een scherp oog voor detail en een ambitie om altijd het beste eruit te halen, is Lisa een ambitieuze social media marketeer. Hard werken en nieuwe strategieën proberen, om zo de beoogde doelen te behalen. Voor Lisa staat de klantbehoefte centraal. Een goede samenwerking en duidelijke, heldere communicatie naar de klant is belangrijk. Met haar achtergrond in marketing, zet ze haar kennis en expertise in en doet ze een stapje extra om de gewenste campagneresultaten te krijgen. Lisa is bij Be Bricks voornamelijk bezig met het strategisch plannen, analyseren en rapporteren van campagnes.

STAN KUIPERS
Junior Social Media Marketeer

Sinds Stan de opleiding marketing en communicatie volgt, heeft hij een grote klik gekregen met online marketing en social media. Hij vindt het leuk om creatieve oplossingen te bedenken voor marketingproblemen en om te helpen met campagnes op zetten. Ook vindt hij het gedrag van consumenten op social media interessant. Door bij Be Bricks te werken, hoopt hij erachter te komen hoe hij de technieken die hij leert op school toe te passen in de praktijk, en veel ervaring op te doen met klanten en marketing.

MAUREEN RITMEESTER
Stagiair Social Media Marketeer

Maureen volgt de studie mediavormgever en is in haar vrije tijd veel bezig met social media, schrijven en illustreren. Ze hoopt bij Be Bricks te leren om haar creativiteit verder uit te kunnen denken. Daarnaast wil ze meer kennis opdoen over online marketing en communicatie met klanten. Door middel van de kennis die ze heeft opgedaan in de theorie van haar studie, wil ze in de praktijk leren bij Be Bricks en hoopt ze zo haar vaardigheden te kunnen laten groeien.

Wil je toch liever zelf je social media onderhouden maar ben je zoekende in hoe je moet beginnen en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken? Dan is de masterclass Be Smart: De Basics van Social Media Marketing iets voor jou! In deze masterclass komen onderwerpen als het opstellen van een social media strategie, het maken van goeie campagnes en het installeren van de Facebook Pixel aan bod. Met deze masterclass ben jij verzekerd van een kick-start voor je social media kanalen! Meer weten over deze masterclass? Klik dan hier. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van de inhoud van de masterclass kun je nu alvast ons gratis e-book downloaden! Hierin vind je al een schat aan handige tips voor de start met jouw social media! Om dit e-book te downloaden klik hier.