Het Social Media Team van Be Bricks

Het team van Be Bricks bestaat uit 5 personen met allemaal hun eigen specialiteit. Zij staan allemaal voor je klaar om je te begeleiden in het opstellen van je social media strategie en daarmee al je zorgen op het gebied van social media weg te nemen! Een persoonlijke benadering gericht op jouw bedrijf staat daarbij centraal.

MAYA GARATE GAMBOA
Co-Founder

Maya heeft na verschillende functies in de communicatiebranche haar passie voor social media ontdekt. Ze wilde zich hierin nog meer specialiseren. Een eigen onderneming bood daarbij meer uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit. Ze wil haar kennis en expertise graag delen om bedrijven enthousiast te maken over de mogelijkheden van social media.

Specialiteit: Het combineren van strategisch plannen en creatieve content creëren.

AKKELEE DERCKSEN
Co-Founder

De interesse voor zelfstandig ondernemen komt voor Akkelee voort uit de drive om de zakelijke inzet van social media naar eigen visie tot uiting te brengen. Voor haar betekent dat met eindeloos veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Samen met bedrijven de zoektocht naar hun 'online identiteit' aangaan speelt hierin de hoofdrol.

Specialiteit: Het zichtbaar en concreet maken van ideeën die zich eerst alleen nog in je hoofd bevinden.

RICK BIEMOLT
Content Creator

Als content creator probeert Rick een Pippi Langkous op de werkvloer te zijn. ‘Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan.’ Door deze houding tot zich te nemen staat ze open voor bijna iedere uitdaging.

Gecombineerd met een verwonderende blik, nieuwsgierigheid en de drang naar zelfontplooiing probeert ze in haar werk veelzijdig en divers te zijn.

LISA VAN DER PLOEG
Social Media Marketeer

Met een scherp oog voor detail en een ambitie om altijd het beste eruit te halen, is Lisa een ambitieuze social media marketeer. Hard werken en nieuwe strategieën proberen, om zo de beoogde doelen te behalen. Voor Lisa staat de klantbehoefte centraal. Een goede samenwerking en duidelijke, heldere communicatie naar de klant is belangrijk. Met haar achtergrond in marketing, zet ze haar kennis en expertise in en doet ze een stapje extra om de gewenste campagneresultaten te krijgen. Lisa is bij Be Bricks voornamelijk bezig met het strategisch plannen, analyseren en rapporteren van campagnes.

JESSICA LAMEIN
Stagiair Content Creator

Jessica volgt op de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Met haar Mayor in Visual Design houdt ze zich vooral bezig met Vormgeven! Ook heeft ze veel affiniteit met fotografie, dus ze gaat in haar vrije tijd regelmatig met haar fotocamera op pad om mooie plaatjes te schieten. Tijdens haar stage hoopt ze vooral meer te leren over animeren en social marketing en wil ze haar fotografie en vormgeving skills verder uitbreiden.

LIZA JANE MACLEAN
Stagiair Content Creator

Liza volgt de opleiding mediavormgever op het Alfa college, ze is in haar vrije tijd veel bezig met Social media en is altijd online te vinden, buiten stage en school is ze veel bezig met haar horeca baantje. Liza is eigenlijk altijd aan het werk en geniet er enorm van. Tijdens haar stage bij Be Bricks wilt ze graag meer leren over het bedrijfsleven van de Social media kant en hoe het allemaal in werking gaat, verder hoopt ze zich ook te kunnen ontwikkelen op praktijk gebied en nog beter te worden als vormgever!

JOYCE KOOI
Afstudeer Stagiair Communicatie

Voor haar afstudeeronderzoek duikt Joyce in de wereld van marketingrapportages voor social media. Ze is een creatieve en zelfstandige werker met een oog voor detail. De uitdaging van het optimaliseren van de rapportages grijpt ze met beide handen aan. Ze hoopt tijdens haar afstudeerstage zoveel mogelijk te leren over social media marketing en alles wat hierbij hoort.

Wil je toch liever zelf je social media onderhouden maar ben je zoekende in hoe je moet beginnen en wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken? Dan is de masterclass Be Smart: De Basics van Social Media Marketing iets voor jou! In deze masterclass komen onderwerpen als het opstellen van een social media strategie, het maken van goeie campagnes en het installeren van de Facebook Pixel aan bod. Met deze masterclass ben jij verzekerd van een kick-start voor je social media kanalen! Meer weten over deze masterclass? Klik dan hier. Om alvast een beetje een beeld te krijgen van de inhoud van de masterclass kun je nu alvast ons gratis e-book downloaden! Hierin vind je al een schat aan handige tips voor de start met jouw social media! Om dit e-book te downloaden klik hier.