fbpx

Social Media Strategie

← terug naar diensten

We beginnen met een goede basis!

 

Bij Be Bricks leggen we graag onze basis met een ijzersterke social media strategie. Word je klant bij ons? Dan trappen we af met een brainstorm, daarna worden al onze creatieve ideeën gebundeld en samen met de klant werken we zo stap voor stap toe naar de beste strategie. We kijken naar de kanalen die we voor jullie het beste kunnen inzetten, welke doelgroepen we moeten aanspreken, maar vooral met welke strategie we het beste je doelstellingen kunnen behalen. En dat alles doen we altijd in goed overleg.

Hoe gaan we te werk?

 

Ons recept voor succes is geen geheim. We nemen je daarom graag mee in onze werkwijze. Als we gaan samenwerken starten we met het team een brainstorm. We bespreken de huisstijl die er al is en hoe we hierop kunnen aansluiten, welke richting we op willen met de organische content en doen marktonderzoek. Dit bundelen we intern voor onze copywriters, marketeers en ontwerpers zodat iedereen dezelfde richtlijnen volgt. Zo creëren we eenheid en professionaliteit in alle uitingen en trekken we de juiste doelgroepen aan. Tegelijkertijd denken onze social marketeers een ijzersterke strategie uit aan de hand van een marketingfunnel die is afgestemd op jullie doelstellingen, en daarnaast helemaal is geoptimaliseerd op de social media algoritmes en de laatste updates.

Waarom een social media strategie?

Zonder strategie is er geen plan en zonder plan weet je eigenlijk niet precies wat je aan het doen bent. Bij Be Bricks vinden we het belangrijk dat zowel wij als jij als klant weet waar we aan werken en waar we naartoe werken. We plannen evaluaties en meten onze resultaten door.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?