Social Media Marketing – Onze Pakketten

SOCIAL MEDIA MARKETING - ONZE DIENSTEN

Wij bieden verschillende diensten op het gebied van social media marketing aan. Wat is strategisch gebruik van social media? Hoe zet je jouw social media op de meest efficiënte manier in? Welke social media kanalen passen er bij jouw bedrijf? Dit zijn vragen die misschien moeilijk te beantwoorden zijn. Je bent immers geen expert op dit gebied, maar een expert op het gebied van je eigen onderneming. Dat is ook meteen de reden waarom social media vaak geen prioriteit krijgt. Bedrijven lopen tegen het probleem aan dat er geen duidelijk plan aanwezig is, er te weinig berichten worden geplaatst en er niet wordt ingehaakt op bepaalde trends. Dat is waar Be Bricks jou bij kan ondersteunen.

BE BRICKS

De diensten van Be Bricks richten zich uitsluitend op social media marketing. We ontwikkelen een op maat gemaakt advies en stellen in samenwerking met de klant een plan op. Op die manier heb je binnen korte tijd gegarandeerd succesvolle online zichtbaarheid en communicatie met je klanten middels social media. We gaan graag met je in gesprek over welk pakket het meest bij jouw wensen en ideeën aansluit. Neem hierover contact met ons op. Dan bespreken we meteen hoe het zit met het aanleveren van je eigen content.

PAKKETTEN

Geïnteresseerd in onze social media marketing diensten? Bij Be Bricks bieden we drie pakketten aan. Deze pakketten zijn hieronder weergegeven. Heb je geen idee welk pakket je moet kiezen, dan helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Zit jouw ideale pakket er niet tussen? In overleg is het is mogelijk om pakketten uit te breiden of anders in te delen.


Be Visible | Be Bricks

 
*Prijzen zijn exclusief BTW. Op alle diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.