fbpx

Bereik een jonge doelgroep met Snapchat marketing!

Wil je een jonge doelgroep bereiken? Dan is SnapChat jouw man!

Bereik een jonge doelgroep met Snapchat marketing!

Wil je een jonge doelgroep bereiken? Dan is snapchat jouw man!

Je hebt er vast wel eens van gehoord: snapchat! Maar wat is het nou precies en hoe kun jij het inzetten? Snapchat is een platform dat voornamelijk wordt gebruikt door jongeren tussen de 16 en 24 jaar oud. Op Snapchat deel je foto’s, teksten, tekeningen en video’s met andere gebruikers (ook wel snaps genoemd). Met meer dan 4,3 miljoen actieve gebruikers in Nederland is Snapchat een platform wat niet meer genegeerd mag en kan worden.

 

Dat klinkt gezellig, maar hoe zet je snapchat in als marketingmiddel?

In 2023 is Snapchat een populaire tool om de betrokkenheid te vergroten, omdat het snel en authentiek is. We hebben allemaal behoefte aan snelle en echte informatie en ervaringen. Perfecte foto’s en gemanipuleerde composities zijn niet meer dingen die we graag zien. Snapchat is een ideaal platform voor het opbouwen van een persoonlijk en menselijk merkimago en het opbouwen van relaties. In plaats daarvan willen we het gezicht achter een bedrijf zien en direct contact hebben met verkopers. Dit kun je bieden met Snapchat! De snapchat specialist van Be Bricks heeft een lijstje voor je gemaakt: hiervoor kun je snapchat allemaal inzetten!

👉 Vertel een verhaal in je story’s die gebruikers 24 uur kunnen zien
👉 Verspreid exclusieve content van de nieuwste producten of diensten
👉 Gebruik het voor een kijkje achter de schermen
👉 Ga interactie aan door vragen te stellen of antwoorden te geven
👉 Geef eenmalige kortingscodes via snapstory’s
👉 Deel advertenties in story’s waarbij wordt getarget op basis van gebruikersgegevens en interesses.

Op zoek naar de steen der wijzen? Kies Be Bricks

Wij gebruiken de beste tools en technieken om creatieve en aantrekkelijke (advertenties) te ontwerpen voor jouw Snapchat. Onze manier van werken onderscheidt zich van de rest. Dat komt mede doordat wij beschikken over jonge professionals die zelf in de doelgroep vallen waarvoor zij content maken! En wie begrijpt de doelgroep nou beter dan de doelgroep zelf? Daarnaast zorgen we ook voor meetbare resultaten, zodat je precies ziet hoeveel klanten je bereikt en hoeveel conversie je hiermee genereert.

Klaar om samen te groeien? Neem dan nu contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?