fbpx

Pinterest Marketing

Hét kanaal voor oriënterende bezoekers!

← terug naar social advertsing

Pinterest Marketing… Een match met jouw bedrijf?

Pinterest kent, net als vele andere social kanalen twee opties om je content te verspreiden: betaald en onbetaald. Het is nog niet zo heel lang mogelijk om te adverteren op Pinterest, maar we zijn er al wel achter dat het supereffectief is!

Pinterest leent zich onder andere goed voor de interieur- of modebranche, maar heeft ook al prachtige resultaten laten zien in totaal onverwachte hoeken zoals de financiële wereld. De strategische inzet van Pinterest kan namelijk een groot effect hebben op zowel je naamsbekendheid als op je conversie.

Wees aanwezig tijdens de oriëntatiefase.

Als je goed reageert op het zoekgedrag van je doelgroep zal je via je ads of pins in beeld komen én verkeer naar je website krijgen. Dan is het zaak om deze bezoekers te vangen en mee te nemen in je marketingmix. Met een krachtige combinatie van de juiste kanalen kom je uiteindelijk tot conversie. Hoe je dat precies doet? Daar helpen wij je graag bij! Bij Be Bricks zetten we een Pintereststrategie voor je op en implementeren we deze strategie in de rest van je marketingmix om zo middels een nieuw kanaal nieuwe bezoekers aan te trekken en uiteindelijk je omzet te laten toenemen!

Pinterest marketing biedt mogelijkheden in veel verschillende branches, daarbij denk we ook graag out of the box. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze case over Viisi, waarbij we leads hebben verzameld binnen de financiële sector op Pinterest! Benieuwd naar de kansen van dit kanaal voor jouw bedrijf? Bel ons dan vandaag nog voor een kennismaking!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?