PINTEREST MARKETING

Helaas is het in Nederland nog niet mogelijk om betaald te adverteren op Pinterest. Maar dat betekent zeker niet dat het een kanaal is welke je niet voor je bedrijf in moet schakelen. De strategische inzet van Pinterest kan namelijk een groot effect hebben op zowel je naamsbekendheid als op je sales. Een ander voordeel: alle verkeer afkomstig vanaf Pinterest is ‘gratis’

Nu is het wel zo dat Pinterest zeker niet geschikt is voor elke branche. Zo boeken we de beste resultaten met bedrijfen die in de Do It Yourself (DIY) sector zitten of hier een koppeling aan kunnen maken. Verkoop je bijvoorbeeld hout? Dan is Pinterest een geschikt kanaal om te laten zien wát je dan allemaal van dit hout kan maken. Mensen klikken deze zogenaamde ‘DIY’s’ zeer graag aan en klikken dan, idealiter, door naar de website om de benodigdheden te kopen. Bevindt je bedrijf zich in de interieur sector? Ook dan mis je veel kansen als je je niet op Pinterest begeeft.

Waarom Pinterest gebruiken?Bij Be Bricks hebben we veel ervaring met het opzetten van succesvolle pinterestkanalen. Ze zorgen we ervoor dat je merk zichtbaar is op het kanaal maar bevorderen we ook de sales en het verkeer naar je website. Hoe we dat doen? Door het vooruitplannen van pins, het strategisch indelen van borden en het focussen op zoekwoorden die van belang zijn voor jouw bedrijf. Maakt dit je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? vul het onderstaande formulier in en we zullen de mogelijkheden geheel vrijblijvend voor je bekijken en uitzoeken!

Vraag een offerte aan bij onze specialist