fbpx

E-mailmarketing!

Bereik de juiste doelgroep op momenten die er echt toe doen met behulp van e-mailmarketing!

E-mailmarketing: een krachtige tool om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen!

E-mail marketing is een goed idee, zeker als je meer leads, omzet en engagement wilt. Het is niet alleen in verhouding een goedkope, maar ook zeer effectieve manier om met je doelgroep in contact te komen. E-mail marketing is tegenwoordig echt onmisbaar in je ijzersterke marketingstrategie, al zeggen we het zelf.

Hoe gaan we te werk?

Als je denkt aan het uitbesteden van jouw e-mailmarketing, dan staan wij bij Be Bricks voor je klaar om je resultaten te verbeteren met een effectieve aanpak. We starten met het bespreken van jouw wensen en op basis daarvan stellen we een geschikte funnel samen. Die koppelen we eventueel aan een social media leadcampagne en we gaan aan de slag. Dan is het testen, testen, testen en kijken wat werkt. Maandelijks ontvang je van ons een update met de resultaten van je e-mailmarketing en een terugkoppeling van de optimalisaties die we hebben doorgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat we het beter, efficiënter en creatiever kunnen doen dan onze concurrenten. Met onze kennis en creatieve aanpak weten we dat onze e-mail marketing altijd rendabel is. Laat ons je het bewijzen! Ontdek wat e-mailmarketing voor jou kan betekenen en neem contact met ons op!

Waarom e-mailmarketing?

Nog niet helemaal overtuigd dat e-mail marketing wat voor jou is? Wij geven je 6 redenen waarom email marketing onmisbaar is in je social media strategie.

1️⃣ E-mail marketing is een effectief middel om relaties te onderhouden, het is persoonlijk en je bereikt precies de mensen die je wilt bereiken op momenten die er echt toe doen.
2️⃣ E-mailmarketing is en blijft de komende jaren nog populair bij gebruikers.
3️⃣ E-mail marketing is tijdens de gehele customer journey inzetbaar.
4️⃣ De kosten zijn in verhouding tot social media relatief laag en als je het goed inzet kun je er veel winst uithalen.
5️⃣ Je behaalt een hoge ROI.
6️⃣ Je verzamelt waardevolle data en kunt makkelijk je doelgroep segmenteren.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?