fbpx

LinkedIn Marketing

Voor de zakelijke markt, zeer geschikt voor B2B marketing.

← terug naar social advertsing

Bereik de zakelijke markt met LinkedIn!

 

LinkedIn is hét zakelijke platform dat jij in kan zetten binnen je marketingmix. Verkoop je B2B? Dan is het kanaal onmisbaar. Maar ook in de B2C markt hebben we mooie resultaten behaald. Op LinkedIn zit je doelgroep met een zakelijke mindset, mensen delen graag zakelijke successen en het kanaal staat echt nog vol met inhoudelijke content, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Facebook. Daarom is marketing via LinkedIn een stuk inhoudelijker dan op andere kanalen, je moet met een goed verhaal komen en die creëren wij graag voor jou.

Hoe gaan we te werk?

 

Allereerst is het belangrijk om te beslissen of je LinkedIn wil toevoegen aan jouw marketingmix. Samen kijken we naar je doelgroep en je marketingplan in het algemeen en maken we een gefundeerde keuze over het kanaal. Als we ermee aan de slag gaan, is het belangrijk dat we de juiste informatie over je bedrijf geven. Ontvangers op LinkedIn zijn kritisch en willen waardevolle informatie tot zich nemen. We stemmen af welke boodschap we willen verspreiden en hoe die boodschap eruit gaat zien.

Waarom adverteren op LinkedIn?!

 

Als je je begeeft op de zakelijke markt, of waardevolle informatie toe te voegen hebt aan mensen met een zakelijke mindset, dan is LinkedIn jouw kanaal. Door LinkedIn strategisch in te zetten krijg je de mogelijkheid in gesprek te gaan met je doelgroep en zo waardevolle leads te verzamelen.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?