fbpx

Leadmagnet

Vind waardevolle leads met ijzersterke e-books, onepagers en andere downloads.

Advertentie- en contentdesign!

 

Met een leadmagnet vind je waardevolle leads door het aanbieden van een ijzersterk e-book, onepager of andere downloads. Maar, dan moet je wel een leadmagnet hebben. Bij het ontwikkelen van jouw optimale leadmagnet staat Be Bricks voor je klaar. Zowel qua look en feel als qua inhoud denken we graag met je mee. Waar zet je CTA’s? Hoe passen we je huisstijl toe in de download? Wat is de perfecte lengte? Allemaal vragen die we graag voor je beantwoorden.

Hoe gaan we te werk?

 

We starten met een brede inventarisatie. Voor wie gaan we schrijven? Wat is hun taal? Wat vinden ze mooi? Maar ook niet onbelangrijk: wat zijn jouw wensen? Wat kun je ons al vertellen over je doelgroep en de leads die je wil gaan verzamelen. Op basis van die informatie gaan wij aan de slag met een eerste design. Daarmee ontwikkelen we steeds verder door, tot we tot een prachtig eindresultaat komen waar we allemaal tevreden mee zijn. En dan is het tijd om te gaan advertising met je magnet! Wist je dat we je daar ook graag bij helpen?

Waarom zou ik een leadmagnet willen?!

 

Een leadmagnet zorgt voor een stukje verdieping in je bedrijf en, in ruil voor die verdieping ontvang jij gegevens van je potentiële doelgroep. Denk aan dingen als: een telefoonnummer, mailadres of naam. Op basis van die gegevens krijg jij de mogelijkheid je advertisingstrategie te optimaliseren én uit te breiden. Door bijvoorbeeld al deze leads toe te voegen aan een mailfunnel, een nieuwe doelgroep op social of er een lookalike groep mee te maken gebruik je de data die je met je leadmagnet hebt verzameld optimaal. En op die manier zorg je voor meer omzet en meer groei voor jouw bedrijf!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?