fbpx

Instagram Marketing

Dé boost die jouw bedrijf nodig heeft op Instagram!

← terug naar social advertsing

Instagram Marketing een hele succesvolle manier om je bedrijf een boost geven!

 

Bij Be Bricks hebben we veel ervaring met adverteren op Instagram. Wist je dat het adverteren op Instagram vanuit hetzelfde programma als adverteren op Facebook werkt? Dat is één van de belangrijkste redenen dat we bij Be Bricks tijdens onze marketing werkzaamheden deze kanalen altijd naast elkaar inschakelen. Zo kan je direct resultaten naast elkaar leggen en de effecten van de verschillende kanalen vergelijken.

Daarnaast is Instagram adverteren erg geschikt voor een jongere doelgroep van personen tussen de 18 en 35 jaar. Deze doelgroep bereik je via bijvoorbeeld Facebook al een stuk lastiger.

Waarom zou je adverteren op Instagram?

 

Adverteren op Instagram is voor veel bedrijven en organisaties interessant. Verkoop je een product of dienst? Of wil je met je bedrijf breder zichtbaar zijn? Dan is Instagram your man! Op Instagram heb je de mogelijkheid te adverteren in de stories (fullscreen) en in de tijdlijn. Beide hebben hun eigen pro’s (en con’s). Het is vooral belangrijk dat het kanaal goed past bij jouw doelgroep. En om dat te beoordelen gaan we graag met je in gesprek!

Instagram marketing biedt heel veel kansen en mogelijkheden. Zo verzamel je leads via automatische formulieren, of onderzoek je de interesse in je product of dienst. Ook bouw je een warme community op rond je brand op dit kanaal. Benieuwd naar meer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?