INSTAGRAM MARKETING

Instagram marketing: een hele succesvolle manier om je bedrijf een boost geven! Bij Be Bricks hebben we veel ervaring met adverteren op Instagram. Wist je dat het adverteren op Instagram vanuit hetzelfde programma als adverteren op Facebook werkt? Dat is één van de belangrijkste redenen dat we bij Be Bricks tijdens onze marketing werkzaamheden deze kanalen altijd naast elkaar inschakelen. Zo kan je direct resultaten naast elkaar leggen en de effecten van de verschillende kanalen vergelijken. Daarnaast is Instagram adverteren erg geschikt voor de jongere doelgroep van personen tussen de 16 en 25 jaar. Deze doelgroep bereik je via bijvoorbeeld Facebook al een stuk lastiger.Waarom adverteren op Instagram?


Voor wie en waarom adverteren op Instagram? Adverteren op Instagram is eigenlijk geschikt voor bijna iedere webshop. Vooral als je laagdrempelige producten verkoopt, waarbij de kans groot is op een impulsaankoop behaal je snel goeie resultaten. Hoe dat komt? Omdat je de producten van je webshop mooi kan remarketen via Instagram. En omdat Instagram voornamelijk bestaat uit een grote afbeelding zullen ontvangers van je advertentie snel je product herkennen en doorklikken, aangezien ze zich al eerder hebben begeven op je website. Eigenlijk herinner je je websitebezoekers eraan dat ze dingen op je website hebben bekeken en door moeten gaan met de aanschaf.

Denk jij dat Instagram adverteren iets voor jou bedrijf kan zijn? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op!

Instagram perfect voor jouw bedrijf?

Stel je vraag of vraag een offerte aan.