fbpx

Facebook Marketing

Facebook is van essentieel belang in je social media marketing.

← terug naar social advertsing

Facebook…. wordt dat nog wel gebruikt?

 

Ons antwoord: JA! Facebook is van essentieel belang in je social media marketing.

Daar zijn 2 belangrijke redenen voor:
1. Facebook is gekoppeld aan Instagram en Instagram mag al helemaal niet ontbreken in je social media marketing uitingen, hierover is meer te vinden op onze pagina specifiek over Instagram marketing;
2. Facebook wordt nog enorm veel gebruikt en kan ingezet worden om veel verschillende doelen te behalen voor jouw bedrijf.

Facebook heeft veruit het beste systeem om je advertenties in te maken. Vanuit ditzelfde systeem worden ook de advertenties voor Instagram gemaakt en maak je zelf de keuze op welk platform je gaat adverteren. Je kan hier de volgende opties kiezen: Facebook, Instagram, Facebook Messenger en het Audience Network (dit is een netwerk van apps en websites buiten Facebook waarop Facebook-advertenties worden weergegeven). Zo zie je dat je met Facebook adverteren niet alleen op Facebook adverteert, maar je vanuit één kanaal op allerlei verschillende plekken zichtbaar bent.

Facebook marketing biedt voor elke branche mogelijkheden. Wil je leads verzamelen om bijvoorbeeld een nieuwsbrief te kunnen versturen? Of om te polsen of er interesse is in een product of idee dat je hebt bedacht? Gebruik Facebook advertenties! Wil je producten verkopen vanuit een webshop? Ga aan de van start met mooie Facebookcampagnes.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?