Social Media Strategie

De beste basis voor jouw social media kanalen om meer online winst te behalen.

← terug naar Diensten

We beginnen met een goede basis!

Bij Be Bricks leggen we graag onze basis met een ijzersterke social media strategie. Word je klant bij ons? Dan trappen we af met een brainstorm, daarna worden al onze creatieve ideeën gebundeld en samen met de klant werken we zo stap voor stap toe naar de beste strategie. We kijken naar de kanalen die we voor jullie het beste kunnen inzetten, welke doelgroepen we moeten aanspreken, maar vooral met welke strategie we het beste je doelstellingen kunnen behalen. En dat alles doen we altijd in goed overleg.

Hoe gaan we te werk?

 

Ons recept voor succes is geen geheim. We nemen je daarom graag mee in onze werkwijze. Als we gaan samenwerken starten we met het team een brainstorm. We bespreken de huisstijl die er al is en hoe we hierop kunnen aansluiten, welke richting we op willen met de organische content en doen marktonderzoek. Dit bundelen we intern voor onze copywriters, marketeers en ontwerpers zodat iedereen dezelfde richtlijnen volgt. Zo creëren we eenheid en professionaliteit in alle uitingen en trekken we de juiste doelgroepen aan. Tegelijkertijd denken onze social marketeers een ijzersterke strategie uit aan de hand van een marketingfunnel die is afgestemd op jullie doelstellingen, en daarnaast helemaal is geoptimaliseerd op de social media algoritmes en de laatste updates.

Waarom een social media strategie?

Zonder strategie is er geen plan en zonder plan weet je eigenlijk niet precies wat je aan het doen bent. Bij Be Bricks vinden we het belangrijk dat zowel wij als jij als klant weet waar we aan werken en waar we naartoe werken. We plannen evaluaties en meten onze resultaten door.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie