TikTok marketing

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van TikTok marketing?

← terug naar Diensten > Social advertising

Waarom jouw bedrijf TikTok nodig heeft!

TikTok is het snelst groeiende platform ooit, blijf bij de tijd en vergeet dit kanaal niet!

Misschien maak je er zelf nog geen gebruik van, TikTok, maar je hebt er vast al eens van gehoord. Tiktok blijft maar groeien en trekt de aandacht van menig  social media gebruiker. De app is vooral populair onder de jongere doelgroep, maar ook volwassenen zijn er steeds meer op vertegenwoordigd. De kans dat je viral gaat, is op dit kanaal veel groter dan bijvoorbeeld Instagram of Facebook, Dat betekent dat je video tot wel duizend keer vaker bekeken kan worden. 

TikTok marketing en adverteren: zo haal jij nog meer uit je social media campagnes!

Misschien denk je nu, “Klinkt leuk, maar wat heb ik er aan?” Nou… op dit moment gebruikt nog maar 4% van de social media marketeers (wereldwijd) TikTok in de marketingstrategie. De app heeft op dit moment een engagement rate van 29%! Dit is bijvoorbeeld veel hoger dan andere social media kanalen! (WOW) In 2023 is het van belang dat je je bedrijf op een creatieve en originele manier laat zien en TikTok maakt dit mogelijk. Spannend? Ja! Maar als merk kun je hier niet onderuit. Dit kun je bieden met TikTok. Onze TikTok en reel specialist Nikki heeft een blog voor je geschreven waar ze alles nog een keer voor je op een rijtje heeft gezet. 

Op zoek naar de steen der wijzen? Kies Be Bricks!

Wij gebruiken de beste tools en technieken om creatieve en aantrekkelijke (advertenties) te ontwerpen voor jouw TikTok. Onze manier van werken onderscheidt zich van de rest. Dat komt mede doordat wij beschikken over jonge professionals die zelf in de doelgroep vallen waarvoor zij content maken! Onze professionals weten als geen ander om je merk zichtbaar te maken. Daarnaast zorgen we ook voor meetbare resultaten, zodat je precies ziet hoeveel klanten je bereikt en hoeveel conversie je hiermee genereert. 

Klaar om samen viral te gaan? Neem dan nu contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie