SnapChat marketing

Zeer geschikt voor de jonge doelgroep, benieuwd? Kijk snel verder.

← terug naar Diensten > Social advertising

Bereik een jonge doelgroep met Snapchat marketing!

Wil je een jonge doelgroep bereiken? Dan is snapchat jouw man!

Je hebt er vast wel eens van gehoord: snapchat! Maar wat is het nou precies en hoe kun jij het inzetten? Snapchat is een platform dat voornamelijk wordt gebruikt door jongeren tussen de 16 en 24 jaar oud. Op Snapchat deel je foto’s, teksten, tekeningen en video’s met andere gebruikers (ook wel snaps genoemd). Met meer dan 4,3 miljoen actieve gebruikers in Nederland is Snapchat een platform wat niet meer genegeerd mag en kan worden.

Dat klinkt gezellig, maar hoe zet je snapchat in als marketingmiddel?

In 2023 is Snapchat een populaire tool om de betrokkenheid te vergroten, omdat het snel en authentiek is. We hebben allemaal behoefte aan snelle en echte informatie en ervaringen. Perfecte foto’s en gemanipuleerde composities zijn niet meer dingen die we graag zien. Snapchat is een ideaal platform voor het opbouwen van een persoonlijk en menselijk merkimago en het opbouwen van relaties. In plaats daarvan willen we het gezicht achter een bedrijf zien en direct contact hebben met verkopers. Dit kun je bieden met Snapchat! De snapchat specialist van Be Bricks heeft een lijstje voor je gemaakt: hiervoor kun je snapchat allemaal inzetten!

? Vertel een verhaal in je story’s die gebruikers 24 uur kunnen zien
? Verspreid exclusieve content van de nieuwste producten of diensten
? Gebruik het voor een kijkje achter de schermen
? Ga interactie aan door vragen te stellen of antwoorden te geven
? Geef eenmalige kortingscodes via snapstory’s
? Deel advertenties in story’s waarbij wordt getarget op basis van gebruikersgegevens en interesses.

Op zoek naar de steen der wijzen? Kies Be Bricks

Wij gebruiken de beste tools en technieken om creatieve en aantrekkelijke (advertenties) te ontwerpen voor jouw Snapchat. Onze manier van werken onderscheidt zich van de rest. Dat komt mede doordat wij beschikken over jonge professionals die zelf in de doelgroep vallen waarvoor zij content maken! En wie begrijpt de doelgroep nou beter dan de doelgroep zelf? Daarnaast zorgen we ook voor meetbare resultaten, zodat je precies ziet hoeveel klanten je bereikt en hoeveel conversie je hiermee genereert.

Klaar om samen te groeien? Neem dan nu contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie