Pinterest marketing

Een veelzijdig kanaal met oneindig veel mogelijkheden, benieuwd? Bekijk snel meer!

← terug naar Diensten > Social advertising

Pinterest Marketing… Een match met jouw bedrijf?

Pinterest kent, net als vele andere social kanalen twee opties om je content te verspreiden: betaald en onbetaald. Het is nog niet zo heel lang mogelijk om te adverteren op Pinterest, maar we zijn er al wel achter dat het supereffectief is!

Pinterest leent zich onder andere goed voor de interieur- of modebranche, maar heeft ook al prachtige resultaten laten zien in totaal onverwachte hoeken zoals de financiële wereld. De strategische inzet van Pinterest kan namelijk een groot effect hebben op zowel je naamsbekendheid als op je conversie.

Wees aanwezig tijdens de oriëntatiefase.

Als je goed reageert op het zoekgedrag van je doelgroep zal je via je ads of pins in beeld komen én verkeer naar je website krijgen. Dan is het zaak om deze bezoekers te vangen en mee te nemen in je marketingmix. Met een krachtige combinatie van de juiste kanalen kom je uiteindelijk tot conversie. Hoe je dat precies doet? Daar helpen wij je graag bij! Bij Be Bricks zetten we een Pintereststrategie voor je op en implementeren we deze strategie in de rest van je marketingmix om zo middels een nieuw kanaal nieuwe bezoekers aan te trekken en uiteindelijk je omzet te laten toenemen!

Pinterest marketing biedt mogelijkheden in veel verschillende branches, daarbij denk we ook graag out of the box. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze case over Viisi, waarbij we leads hebben verzameld binnen de financiële sector op Pinterest! Benieuwd naar de kansen van dit kanaal voor jouw bedrijf? Bel ons dan vandaag nog voor een kennismaking!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie