Mailing

Houd je leads warm met strategische mailings en goede funnels.

← terug naar Diensten > Social advertising

E-mailmarketing: een krachtige tool om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen!

E-mail marketing is een goed idee, zeker als je meer leads, omzet en engagement wilt. Het is niet alleen in verhouding een goedkope, maar ook zeer effectieve manier om met je doelgroep in contact te komen. E-mail marketing is tegenwoordig echt onmisbaar in je ijzersterke marketingstrategie, al zeggen we het zelf.

Hoe gaan we te werk?

Als je denkt aan het uitbesteden van jouw e-mailmarketing, dan staan wij bij Be Bricks voor je klaar om je resultaten te verbeteren met een effectieve aanpak. We starten met het bespreken van jouw wensen en op basis daarvan stellen we een geschikte funnel samen. Die koppelen we eventueel aan een social media leadcampagne en we gaan aan de slag. Dan is het testen, testen, testen en kijken wat werkt. Maandelijks ontvang je van ons een update met de resultaten van je e-mailmarketing en een terugkoppeling van de optimalisaties die we hebben doorgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat we het beter, efficiënter en creatiever kunnen doen dan onze concurrenten. Met onze kennis en creatieve aanpak weten we dat onze e-mail marketing altijd rendabel is. Laat ons je het bewijzen! Ontdek wat e-mailmarketing voor jou kan betekenen en neem contact met ons op!

Waarom e-mailmarketing?

Nog niet helemaal overtuigd dat e-mail marketing wat voor jou is? Wij geven je 6 redenen waarom email marketing onmisbaar is in je social media strategie.

1️⃣ E-mail marketing is een effectief middel om relaties te onderhouden, het is persoonlijk en je bereikt precies de mensen die je wilt bereiken op momenten die er echt toe doen.
2️⃣ E-mailmarketing is en blijft de komende jaren nog populair bij gebruikers.
3️⃣ E-mail marketing is tijdens de gehele customer journey inzetbaar.
4️⃣ De kosten zijn in verhouding tot social media relatief laag en als je het goed inzet kun je er veel winst uithalen.
5️⃣ Je behaalt een hoge ROI.
6️⃣ Je verzamelt waardevolle data en kunt makkelijk je doelgroep segmenteren.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie