LinkedIn Marketing

Voor de zakelijke markt, zeer geschikt voor B2B marketing.

← terug naar Diensten > Social advertising

Bereik de zakelijke markt met LinkedIn!

 

LinkedIn is hét zakelijke platform dat jij in kan zetten binnen je marketingmix. Verkoop je B2B? Dan is het kanaal onmisbaar. Maar ook in de B2C markt hebben we mooie resultaten behaald. Op LinkedIn zit je doelgroep met een zakelijke mindset, mensen delen graag zakelijke successen en het kanaal staat echt nog vol met inhoudelijke content, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Facebook. Daarom is marketing via LinkedIn een stuk inhoudelijker dan op andere kanalen, je moet met een goed verhaal komen en die creëren wij graag voor jou.

Hoe gaan we te werk?

 

Allereerst is het belangrijk om te beslissen of je LinkedIn wil toevoegen aan jouw marketingmix. Samen kijken we naar je doelgroep en je marketingplan in het algemeen en maken we een gefundeerde keuze over het kanaal. Als we ermee aan de slag gaan, is het belangrijk dat we de juiste informatie over je bedrijf geven. Ontvangers op LinkedIn zijn kritisch en willen waardevolle informatie tot zich nemen. We stemmen af welke boodschap we willen verspreiden en hoe die boodschap eruit gaat zien.

Waarom adverteren op LinkedIn?!

 

Als je je begeeft op de zakelijke markt, of waardevolle informatie toe te voegen hebt aan mensen met een zakelijke mindset, dan is LinkedIn jouw kanaal. Door LinkedIn strategisch in te zetten krijg je de mogelijkheid in gesprek te gaan met je doelgroep en zo waardevolle leads te verzamelen.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie