Instagram marketing

Ontdekken of Instagram marketing past bij jouw doelgroep? Ontdek de mogelijkheden!

← terug naar Diensten > Social advertising

Instagram Marketing een hele succesvolle manier om je bedrijf een boost geven!

 

Bij Be Bricks hebben we veel ervaring met adverteren op Instagram. Wist je dat het adverteren op Instagram vanuit hetzelfde programma als adverteren op Facebook werkt? Dat is één van de belangrijkste redenen dat we bij Be Bricks tijdens onze marketing werkzaamheden deze kanalen altijd naast elkaar inschakelen. Zo kan je direct resultaten naast elkaar leggen en de effecten van de verschillende kanalen vergelijken.

Daarnaast is Instagram adverteren erg geschikt voor een jongere doelgroep van personen tussen de 18 en 35 jaar. Deze doelgroep bereik je via bijvoorbeeld Facebook al een stuk lastiger.

Waarom zou je adverteren op Instagram?

 

Adverteren op Instagram is voor veel bedrijven en organisaties interessant. Verkoop je een product of dienst? Of wil je met je bedrijf breder zichtbaar zijn? Dan is Instagram your man! Op Instagram heb je de mogelijkheid te adverteren in de stories (fullscreen) en in de tijdlijn. Beide hebben hun eigen pro’s (en con’s). Het is vooral belangrijk dat het kanaal goed past bij jouw doelgroep. En om dat te beoordelen gaan we graag met je in gesprek!

Instagram marketing biedt heel veel kansen en mogelijkheden. Zo verzamel je leads via automatische formulieren, of onderzoek je de interesse in je product of dienst. Ook bouw je een warme community op rond je brand op dit kanaal. Benieuwd naar meer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie