Facebook marketing

Benieuwd of Facebook marketing iets voor jou is? Ontdek snel de mogelijkheden!

← terug naar Diensten > Social advertising

Facebook…. wordt dat nog wel gebruikt?

 

Ons antwoord: JA! Facebook is van essentieel belang in je social media marketing.

Daar zijn 2 belangrijke redenen voor:
1. Facebook is gekoppeld aan Instagram en Instagram mag al helemaal niet ontbreken in je social media marketing uitingen, hierover is meer te vinden op onze pagina specifiek over Instagram marketing;
2. Facebook wordt nog enorm veel gebruikt en kan ingezet worden om veel verschillende doelen te behalen voor jouw bedrijf.

Facebook heeft veruit het beste systeem om je advertenties in te maken. Vanuit ditzelfde systeem worden ook de advertenties voor Instagram gemaakt en maak je zelf de keuze op welk platform je gaat adverteren. Je kan hier de volgende opties kiezen: Facebook, Instagram, Facebook Messenger en het Audience Network (dit is een netwerk van apps en websites buiten Facebook waarop Facebook-advertenties worden weergegeven). Zo zie je dat je met Facebook adverteren niet alleen op Facebook adverteert, maar je vanuit één kanaal op allerlei verschillende plekken zichtbaar bent.

Facebook marketing biedt voor elke branche mogelijkheden. Wil je leads verzamelen om bijvoorbeeld een nieuwsbrief te kunnen versturen? Of om te polsen of er interesse is in een product of idee dat je hebt bedacht? Gebruik Facebook advertenties! Wil je producten verkopen vanuit een webshop? Ga aan de van start met mooie Facebookcampagnes.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie