Data analyse

We baseren onze strategie op data en maken we gefundeerde keuzes.

← terug naar Diensten > Social advertising

Wat is Data Analyse?

Data = Key! Dat is ons motto bij Be Bricks. Je kan keuzes maken vanuit je gevoel of vanuit de invloed van buitenaf, maar cijfers liegen nooit. Daarom houden wij ervan om onze strategie en keuzes te baseren op data. Die data kan bestaan uit eerdere campagnes, data van andere klanten of data die we op internet vinden. Bij Be Bricks combineren we deze data met creativiteit, om zo de meest optimale resultaten te generen op social media

Hoe gaan we te werk?

Vanuit Be Bricks monitoren en optimaliseren we ons werk continu. Zo sturen we bij als we zien dat de resultaten nog beter kunnen en experimenteren en testen we met de funnels en doelgroepen om de strategie te perfectioneren. Je ziet ons werk uiteindelijk terug in de rapportage die wij na het einde van de maand sturen. Hierin delen we de prestaties van de campagnes en organische content van maand ervoor. Ook delen we wat onze bevindingen zijn en laten we weten welke acties we de volgende maand gaan ondernemen.

Waarom data analyse?

Door je keuzes te baseren op data en eerdere resultaten, weet je zeker dat je zeker dat je continu aan het optimaliseren bent. We leren van dingen die we in het verleden voor je hebben gedaan en nemen die data mee in keuzes die we op dit moment voor je maken. Ook leren we van andere klanten dingen die we voor jou ook weer kunnen toepassen. Op die manier garanderen we de hoogste kennis op gebied van social media marketing en een continue ontwikkeling op dit vlak!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie