Videografie

Ontdek de mogelijkheden van bewegend beeld om jouw zichtbaarheid te vergroten.

← terug naar Diensten > Design

Videografie voor Social Media Marketing

In de huidige marketingwereld is video onmisbaar geworden. Consumenten willen visueel vermaakt worden en kiezen steeds vaker voor merken die hen boeiende en relevante videobeelden bieden. Video’s versterken je boodschap, verhogen je engagement en helpen je merk op een authentieke manier te communiceren.

In onze campagnes zien we dagelijks hoe belangrijk video's zijn, maar videografie voor social media is echt een andere tak van sport. Het grootste verschil is al dat wij bijvoorbeeld verticaal filmen en daardoor extra goed de focus moeten hebben op centrering en genoeg witruimte voor eventuele tekst of grafische elementen.


Soorten Social Media video's 

 • Instagram Reels & TikToks: korte, pakkende video's van 10-20 seconden. Denk aan This or That, Unboxing & How to's. 
 • User Generated Content: gemaakt en bewerkt door klanten van een merk. 
 • Sfeerbeelden: korte shots die ideaal zijn voor online advertising.
 • Bedrijfsvideo's: langere video's die het verhaal van jouw bedrijf vertellen.
 • Interviews: persoonlijke en professionele interviews die diepgang en geloofwaardigheid laten zien. 

Onze werkwijze

De manier waarop wij shoots organiseren zorgt ervoor dat de beelden voor zowel organische posts als voor advertenties gebruikt kunnen worden. Multi-inzetbaar dus! Daarnaast werken we samen met onze vaste videograaf en content creators.

 • Preproductie: planning, concepting en draaiboek opstellen.
 • Shootdag: op locatie of in de studio.
 • Editing: color grading, voice-overs, stabilisatie en de montage van de beelden.

Voor de shoot zijn klanten vaak zenuwachtig om voor de camera te staan, maar achteraf vinden ze het altijd een leuke ervaring. Bovendien is het niet altijd noodzakelijk om zelf op beeld te komen. We vinden altijd een aanpak die bij jou en je bedrijf past. Benieuwd naar ons eerder werk? Bekijk onze cases. 

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie