Leadmagnet

Vind waardevolle leads met ijzersterke e-books, onepagers en andere downloads.

← terug naar Diensten > Design

De ultieme leadmagnet!

Bij Be Bricks zijn we koning op het gebied van leadgeneratie via social media Maar, om te starten met leadgeneratie moet je wel een goede leadmagnet hebben! Een leadmagnet is een geweldig cadeautje dat bedrijven gratis aanbieden aan potentiële klanten in ruil voor wat ‘digitale snoepjes’ – zoals hun contactgegevens. Het geheim? Met die digitale snoepjes voed jij je salesfunnel en neem je je potentiële klanten mee op een reis waarbij je ze gaat overtuigen van jouw aanbod. Een leadmagnet kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan e-books, gratis proefversies, kortingen, webinars, etc.

Heb je geen goede leadmagnet liggen? No worries! Bij het ontwikkelen van jouw leadmagnet staat Be Bricks voor je klaar. Samen maken we het proces leuk en gemakkelijk, zodat je kunt genieten van het zien groeien van je lijst met leads. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons laten weten wat voor cadeautje je wilt geven.

Hoe gaan we te werk?

Bij Be Bricks nemen we de leiding en doen we het zware werk:
Stap 1: Wat wil je weggeven? We bespreken met jou wat voor soort waarde je wilt bieden aan je doelgroep, zoals een e-book, een checklist, een kortingscode, of iets anders waar ze dol op zouden zijn.
Stap 2: Creatietijd: Ons creatieve team zorgt voor het ontwerp en de productie van je leadmagnet, zodat het er geweldig uitziet en waardevol is voor je publiek.
Stap 3: Social media campagne opzetten: We lanceren een slimme social media campagne om je leadmagnet onder de aandacht van je doelgroep te brengen. We zorgen ervoor dat je potentiële klanten er niet omheen kunnen en dat ze nieuwsgierig worden naar wat je te bieden hebt.
Stap 4: Gegevens verzamelen: Wanneer mensen hun interesse tonen en de leadmagnet downloaden, verzamelen we hun contactinformatie voor je en zetten we eventueel een opvolging in de vorm van een mailfunnel of belactie op.

Waarom zou ik een leadmagnet willen?!

Klaar om je marketingstrategie naar nieuwe hoogten te tillen? Hier is waarom een leadmagnet een absolute must-have is, en waarom je NU met Be Bricks moet praten:

? Kwalitatieve Leads, Snel Binnenhalen: Met een verleidelijke leadmagnet trek je niet zomaar leads aan, maar de juiste leads – mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. En wie wil er nu niet snel toegang tot waardevolle klanten?

? Slimme Marketing: Een leadmagnet geeft je waardevolle inzichten in je publiek, waardoor je je marketingstrategie kunt optimaliseren en gerichte campagnes kunt lanceren. Het is als het hebben van een geheim wapen om je concurrenten voor te blijven.

? Conversie-Boost: Met gegevens van leads die je leadmagnet downloaden, kun je gerichter en persoonlijker verkopen. Het resultaat? Hogere conversieratio’s en meer omzet in je zak!

? Klaar Voor Groei: Wacht niet langer! Nu is het moment om actie te ondernemen en je leadgeneratie naar een hoger niveau te tillen. Het is tijd om Be Bricks te bellen en te ontdekken hoe we je kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Kortom, een leadmagnet is geen luxe, het is een essentiële tool voor elk bedrijf dat serieus wil groeien. Wacht niet, neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen de weg naar succes te plaveien!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie