HTML5 banners

Verbeter de CTR van je banners door te spelen met bewegende elementen.

← terug naar Diensten > Design

Optimaliseer je bannering met HTML5 Banners!

 

Verbeter de CTR van je banners door te spelen met bewegende elementen. Bij Be Bricks hebben we ruime ervaring met het maken van HTML5 Banners, zodat de resultaten van jouw bannercampagnes vergroten. Door het toevoegen van bewegende elementen in je banners, vergroot je de kans op meer klikken en daarmee meer naamsbekendheid en conversie!

Hoe gaan we te werk?

 

Na het bespreken van jouw wensen gaan wij aan de slag met een eerste design. Die maken we op basis van de nieuwste trends en onze knowhow rondom wat werkt. Na een aantal feedbackrondes komen we tot een product waar we allemaal achter staan en dan is het tijd om de boel live te zetten bij een partij naar jouw keuze!

Waarom HTML5 Banners?!

 

Omdat je meer resultaat wil behalen met je banners! Een bannercampagne kan een grote investering zijn, dan wil je daar wel het maximale resultaat uithalen. Doe ons een belletje en we denken met je mee over de mogelijkheden!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie