Fotografie

Jouw bedrijf vastgelegd door een professional.

← terug naar Diensten > Design

Zeg het met beeld!

Beeld is key, dat geldt al helemaal op social. Dat is dan ook de reden dat onze huisfotograaf Jessica Lamein zich heeft gespecialiseerd in het maken van de beste beelden, speciaal voor social. Dat betekent: afgestemd op actuele trends, maar ook op de algoritmes. Alles zodat jij de beste resultaten gaat behalen met deze beelden.

Hoe gaan we te werk?

Van te voren stemmen we duidelijk af wat de wensen zijn, maar geven we ook aan waar onze focus zal liggen. Alle beelden die we schieten zijn voor jullie zelf vrij te gebruiken. Heb je specifieke wensen die niet met social te maken hebben? Geef het vooral aan, dan sla je tijdens de shoot 2 vliegen in 1 klap. We denken graag met je mee.

Waarom fotografie?!

Hoe beter jij jezelf online presenteert, hoe meer impact je kan maken. En daarbij speelt beeld een grote rol. Met een eenmalige investering in echt goed beeld, kun je lange tijd jouw social media kanalen vullen! Zo weet je zeker dat je je de komende tijd niet druk hoeft te maken over het ad hoc schieten van beelden en krijg je rust.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie