Copywriting

Afgestemd op de customer journey van jouw ideale klant.

← terug naar Diensten > Design

Verleid je klant met een goed verhaal!

 

Beeld is belangrijk, dat is zeker iets waar we bij Be Bricks op hameren, maar vergeet ook je teksten niet! Onze copywriters verleiden jou graag met een goed verhaal, afgestemd op de customer journey van jouw ideale klant. We werken met het fears, pains, goals model en weten op die manier elke doelgroep met de juiste toon aan te spreken.

Hoe gaan we te werk?

 

Door gebruik te maken van het fears, pains en goals model verdiepen we ons eerst uitgebreid in jouw bedrijf, maar nog belangrijker jouw doelgroep. Wat leeft er bij hen? Waar zijn ze bang voor? En welke pijnpunten kunnen we raken? Op basis van die informatie creëren we een framework waarbinnen we onze teksten kunnen schrijven. Zo zorgen we voor consistentie in onze uitingen, maar ook voor focus en verdieping.

Waarom copywriting?!

 

We kunnen allemaal wel een tekstje schrijven, maar met écht goede copywriting ga je net een stapje verder en onderscheid je je van concurrenten. Raak de juiste snaar, kom met die fijne woordgrapjes en overtuig je klant met een goed verhaal. We denken graag met je mee.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie