Animaties

Met animaties zijn de mogelijkheden eindeloos!

← terug naar Diensten > Design

Laat je beelden tot leven komen met animaties!

 

Bewegend beeld trekt de aandacht. Wij verdiepen ons al jaren in visuele content op onder andere Instagram, YouTube, Facebook en Pinterest en weten daardoor dat het animeren van elementen in creatives vaak goed werkt. Omdat maar weinig adverteerders de skills in huis hebben om animaties te verwerken in de visuals van de ads, kun je je hiermee flink onderscheiden. Want gelukkig weten onze grafische ontwerpers hier juist wel raad mee en toveren ze je visuals om tot opvallende en originele beelden!

Hoe gaan we te werk?

Als je graag gebruik wilt maken van animaties in je ad creatives, begint ons team met een korte brainstorm. We kijken dan onder andere naar de campagnes waarvoor je de animatie graag zouden willen inzetten. Vanuit daar bekijken we wat voor elementen er al zijn en checken we de bestaande huisstijl. Op deze manier zorgen we dat de animaties perfect aanlsuiten op je huisstijl. We weten precies wat voor vormen en beelden goed werken voor animaties en zo kiezen we de elementen uit die we gaan gebruiken. We animaren bijvoorbeeld vaak het logo van een bedrijf, maar het kunnen ook aparte illustraties uit de huisstijl zijn. Vervolgens gaan we experimenteren en komen we uiteindelijk tot ons gewenste resultaat. Als we de voorbeeld animatie af hebben, sturen we deze op voor feedback. Zodra dit verwerkt is, is het officieel! Je hebt een professionele animatie die je kunt gebruiken in je advertenties en andere uitingen.

Waarom animaties?

Dit is voor iedereen die een stap verder wil zetten met zijn of haar bedrijf. Met geanimeerde elementen in je advertenties weet je je namelijk echt te onderscheiden en laat je professionaliteit zien. Er zijn weinig marketingbureaus die dit aanbieden en daarom zijn deze extra’s vaak voor grote bedrijven weggelegd die dit laten maken bij gespecialiseerde bureaus. Daarom valt jouw geanimeerde beeld extra op! Wil je je ook onderscheiden van de concurrent, opvallen op social media en je onderscheiden met unieke animaties? Wij staan voor je klaar!

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie