fbpx

Wat kunnen we voor je doen?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

ONZE CREATIEVE OPLOSSINGEN

Iedereen kent het fenomeen social media, maar weet je ook wat social media voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat is waarschijnlijk meer dan je in eerste instantie verwacht. De term social media marketing heeft te maken met het feit dat social media door bedrijven voor marketingdoeleinden wordt ingezet. Bij marketing denk je wellicht aan een dwingende vorm van het aanprijzen van je product of dienst, door bijvoorbeeld reclames op televisie of door advertenties in gedrukte media. Social media marketing is echter een veel subtielere en efficiëntere wijze van adverteren.

FOTO- EN VIDEOGRAFIE

Als klant van Be Bricks kun je gebruikmaken van onze professionele in-house fotografen en videograaf. Neem je foto’s en of video’s bij ons af? Slim! Wij weten namelijk al goed wat de visie en huisstijl is van jouw bedrijf en daarnaast weten wij precies wat voor beelden goed werken op social media in jouw branche.

foto of video laten maken

ANIMATIES

Bewegend beeld trekt de aandacht. Wij verdiepen ons al jaren in visuele content op onder andere Instagram, YouTube, Facebook en Pinterest en weten daardoor dat het animeren van elementen in creatives vaak goed werkt. Omdat maar weinig adverteerders de skills in huis hebben om animaties te verwerken in de visuals, kun je je hiermee flink onderscheiden. Onze grafische ontwerpers weten hier juist wel raad mee en toveren je visuals om tot opvallende en originele beelden!

animatie laten maken

ADVERTENTIE EN CONTENT DESIGN

Je hebt besloten dat je graag wilt adverteren en zou dit graag professioneel aanpakken. Hoe zit het dan met de visuals of teksten bij de advertenties? Wij regelen het voor je! We hebben professionele grafische ontwerpers en content creators in dienst die ervoor zorgen dat het beeldmateriaal en de teksten bij je advertenties er super uitzien en goed aanslaan. Zij weten precies wat er nodig is om online succes te behalen. Zo nemen we al je zorgen uit handen!

content laten maken

ONZE ADVERTISING OPLOSSINGEN

Social media marketing is gericht op interactie tussen de klant en het betreffende bedrijf. Dit zorgt ervoor dat de klant jouw bedrijf echt leert kennen en bewuster de keuze voor je product of dienst maakt. Ook leer je wie je klanten precies zijn en wat ze van jouw bedrijf vinden. Behalve het plaatsen van berichten op je bedrijfspagina is het ook mogelijk om op social media kanalen betaalde advertenties te plaatsen.

MARKETING STRATEGIE

Tijdens het opstellen van jouw strategie bespreken we welke richting we op willen met de jouw content en doen we marktonderzoek. Dit bundelen we intern voor onze copywriters, marketeers en ontwerpers zodat iedereen dezelfde richtlijnen volgt. Onze social marketeers denken een ijzersterke strategie uit aan de hand van een marketingfunnel die is afgestemd op jullie doelstellingen, en daarnaast helemaal is geoptimaliseerd op de social media algoritmes en de laatste updates.

marketing strategie opzetten

DATA ANALYSE

Op social draait het veel om de looks, maar in onze ogen is data op zijn minst even belangrijk. Als klant van Be Bricks kan je erop rekenen dat alles wat we op social doen, gestuurd wordt door data. Wat werkt wel, wat werkt niet? Dagelijks maken we uitgebreide analyses waarop we onze campagnes baseren.

data analyse laten maken

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.