fbpx

Copywriting

Verleid je klant met een goed verhaal.

Verleid je klant met een goed verhaal!

 

Beeld is belangrijk, dat is zeker iets waar we bij Be Bricks op hameren, maar vergeet ook je teksten niet! Onze copywriters verleiden jou graag met een goed verhaal, afgestemd op de customer journey van jouw ideale klant. We werken met het fears, pains, goals model en weten op die manier elke doelgroep met de juiste toon aan te spreken.

Hoe gaan we te werk?

 

Door gebruik te maken van het fears, pains en goals model verdiepen we ons eerst uitgebreid in jouw bedrijf, maar nog belangrijker jouw doelgroep. Wat leeft er bij hen? Waar zijn ze bang voor? En welke pijnpunten kunnen we raken? Op basis van die informatie creëren we een framework waarbinnen we onze teksten kunnen schrijven. Zo zorgen we voor consistentie in onze uitingen, maar ook voor focus en verdieping.

Waarom copywriting?!

 

We kunnen allemaal wel een tekstje schrijven, maar met écht goede copywriting ga je net een stapje verder en onderscheid je je van concurrenten. Raak de juiste snaar, kom met die fijne woordgrapjes en overtuig je klant met een goed verhaal. We denken graag met je mee.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 89 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?