Klantcase – Monkey Donky

Monkey Donky speelhuis is een kinderopvang in Groningen met verschillende vestigingen. Bij Monkey Donky staat het kind centraal en krijgen alle kinderen de ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken. Monkey Donky Speelhuis kwam bij ons met de vraag om passende campagnes gericht op werving van nieuwe pedagogische medewerkers op te zetten. 

Hoe dansen in de regen heeft geleid tot nieuwe sollicitanten!

← terug naar cases

Monkey Donky speelhuis is een kinderopvang in Groningen met verschillende vestigingen. Bij Monkey Donky staat het kind centraal en krijgen alle kinderen de ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken. Monkey Donky Speelhuis kwam bij ons met de vraag om passende campagnes gericht op werving van nieuwe pedagogische medewerkers op te zetten. 

De vraag
Hoe kunnen wij nieuwe pedagogisch medewerkers aantrekken en daarnaast op een ludieke manier ons kinderdagverblijf laten zien zodat ouders, verzorgers, opa’s en tantes met een gerust hart hun kind(eren) naar ons kunnen toebrengen?

Voor Monkey Donky hebben we inmiddels verschillende videoshoots achter de rug en daar zijn we meer dan trots op! 

Onze aanpak
Tijdens onze shoots haken we in op verschillende trends en de verschillende periodes van het jaar. De vorige shoot stond bijvoorbeeld in het teken van TikTok trends, de chaos op het Julianaplein en de vele regendruppels die in Groningen zijn gevallen. Wij kijken er dan ook niet raar van op om tijdens onze shoots door regenplassen te dansen met kinderparaplu’s. 

Door de combinatie van het inhaken op actualiteiten, vrolijke kindjes én blije medewerkers straalt Monkey Donky een en al positiviteit uit en ontstaat er een gunstige merkbeleving. Hierdoor worden potentiële medewerkers aangetrokken, maar zien ook zeker de ouders of verzorgers hoe leuk de sfeer is bij Monkey Donky. 

Het resultaat
Dankzij onze campagnes op Instagram, Facebook en Pinterest hebben we meerdere pedagogisch medewerkers mogen verblijden met een nieuwe baan bij Monkey Donky Speelhuis. Maar daarbij stopt onze samenwerking nog niet! We zijn alweer druk bezig met het bedenken van leuke concepten voor de aankomende videoshoots. 

Ben jij benieuwd wat voor leuke concepten we de volgende keer in petto hebben voor Monkey Donky? Houdt dan onze socials in de gaten!

 

Voor
Monkey Donky

Wat we deden
Social advertising, Videografie, Pinterest Marketing

Socials
@monkeydonkyspeelhuis

 

Bekijk wat wij hebben gedaan voor Monkey Donky:

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie