Blog Be Bricks

27 juni 2022

Reels maken voor jouw bedrijf: drie tips voor meer bereik

Wil jij groeien op social media? Met deze drie tips genereer je meer online bereik voor jouw bedrijf! Wanneer je Instagram opent zie je tegenwoordig de ene na de andere Reel voorbij komen. Ook bedrijven hebben deze trend inmiddels ontdekt! En dat is niet zomaar, want met Reels creëer je makkelijk veel extra bereik.
30 mei 2022

Workation of Digital Nomad’en? Het kan allemaal!

Als klein en hecht team werken we namelijk nauw samen op ons kantoor. Als je even wilt overleggen, brainstormen of een snelle vraag hebt, kun je deze meteen makkelijk en snel vragen aan één van je collega’s naast je. Daar hebben we geen meetings voor nodig. En ondanks dat we natuurlijk druk gebruik maken van Slack, vinden we het persoonlijk communiceren nog steeds het fijnst. Dus, kun je dan wel reizen en werken tegelijk? Tijd voor een experiment, en Thessa zocht dit met liefde voor ons uit.
7 maart 2022

Pinterest Best Practice: Een Best-Presterende-Pin-Campagne

Het klinkt misschien gek, adverteren op Pinterest. Pinterest is toch een platform voor inspiratie op het gebied van interieur en creativiteit? En inderdaad, Pinterest is een inspiratieplatform, geïnspireerd op het idee van een digitaal prikbord. Toch kan het heel efficiënt zijn om dit digitale prikbord voor jouw bedrijf te gebruiken! Het platform groeit enorm hard en steeds meer bedrijven zien de voordelen van adverteren op dit platform in. En dat is een slimme zet, want dagelijks maken meer dan 300 miljoen mensen wereldwijd gebruik van Pinterest. 83% van de wekelijkse pinners heeft een aankoop gedaan op basis van merken en content die op Pinterest voorbij kwam.
6 januari 2022

De kracht van TikTok advertising

Wat hebben ‘TikTok leggings’ en ‘Feta Pasta’ met elkaar gemeen? Beide zijn trends die zijn gestart op TikTok en massaal zijn opgepakt door de hele wereld. 71% gelooft zelfs dat de grootste trends beginnen op TikTok! En wij brengen goed nieuws: trends op TikTok zijn geen ver-van-je-bed show meer, want wij kunnen als een van de eerste bedrijven in Nederland voor onze klanten adverteren op TikTok.
15 december 2021

Kort maar krachtig adverteren: Instagram Reels

18 november 2021

5 nieuwe functies op social media die jouw bedrijf naar een hoger level tillen!

Als je actief wilt zijn op social media, is het belangrijk dat je rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen rondom de platformen waar je gebruik van wilt maken. Deze nieuwe functies kunnen extra bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen waardoor je er goed aan doet om de nieuwste trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

14 juli 2021

Webcare is onmisbaar!

Canva wordt steeds populairder onder bedrijven! Ken jij dit online ontwerp platform al? Wij leggen je uit wat het is, hoe het werkt en geven je 6 handige tips!

16 juni 2021

Leer onze klanten kennen!

Wij zijn mega blij met onze klantenkring. Eén van onze klanten is Sanjes Safari. Dit is een speel- en dierenpark met een te gek aanbod. We vertellen graag wat meer over wat wij voor hen doen!

10 mei 2021

Meer volgers op Instagram? Dit is wat je kunt doen!

Bereik je maar niet het gewenste aantal volgers op Instagram? Dan kunnen onze tips heel waardevol zijn voor jou!