Blog Be Bricks

4 januari 2021

Social trends 2021!

Het jaar 2020 is voor veel mensen voorbij gevlogen. Het Covid-19 virus heeft de wereld van social media in 2020 sterk beïnvloed door de crisis. Hoog tijd om eens vooruit te kijken naar wat 2021 gaat brengen voor adverteerders en content creators.

3 december 2020

Coming soon: Facebook Dating!

Heb jij sltijd al willen daten via Facebook? Lucky you! Vanaf nu kan dat! Facebook komt namelijk met een nieuwe functie binnen Europa namelijk: Facebook Dating. Vind jij je toekomstige partner via Facebook?

30 september 2020

Nu trending op social: Instagram Reels!

Om populariteit te behouden moet Instagram zich blijven ontwikkelen. Op dit moment is TikTok razend populair en dit is de nieuwste trend waar Instagram op inspeelt. Ontdek nu meer over de Instagram tegenhanger van deze populaire app!

6 augustus 2020

Facebook Shops is coming our way!

Facebook Shops en het afrekenen binnenin Facebook komt binnenkort ook naar Nederland. Benieuwd of dit voor jou interessant is? Lees dan in onze blog over de verwachte voor- en nadelen van Facebook Shops!

13 juli 2020

Moeten we op internet onwaarheden filteren of labelen?

Lees en praat met ons mee over een voorbeeld over de acties die Twitter onderneemt om hun via hun medium een gefilterde versie van de publieke opinie weer te geven!

23 april 2020

Ontdek onze Be Bricks lifehack voor de beste Instagramfeed!

Deze (gratis!) app maakt het mogelijk om Instagramposts te plannen. Met plannen bedoelen we: de look en feel van je feed bepalen. Welke post past mooi na welke post?

31 januari 2020

8 tips voor het optimaal inzetten van hashtags!

Hashtags zijn een must voor het vergroten van de naamsbekendheid van je merk en het bereiken van potentiële klanten. Maar hoe zet je ze het meest optimaal in? En wat moet je vooral niet doen? Je leest het in deze blog!

24 december 2019

TikTok – Wat is het en wat zijn de advertentiemogelijkheden?

TikTok is ontzettend populair onder jongeren en is nog steeds groeiende. Maar wat is het precies en wat kun je op het gebied van adverteren? Je leest het in ons artikel!

11 november 2019

Instagram steunt non-profitorganisaties met donatieknop

Met de donatieknop in Instagram kun je doneren aan non-profitorganisaties. Wil je weten wat dit precies inhoudt en hoe je kunt doneren? Je leest het in ons artikel!