fbpx

Advertentie- en contentdesign

Advertentie- en contentdesign!

 

Kanalen zoals Facebook en Instagram bepalen daarom met hun algoritme welke posts worden getoond. Dit zijn posts waar veel mensen op reageren, maar het algoritme geeft bovenal voorkeur aan content van accounts die zeer actief posten. Zo is het voor het algoritme van Instagram en Facebook het beste om 1-3 keer per week te posten, maar voor Pinterest zelfs 2x per dag! En als ondernemer is dit vaak niet waar de focus en specialisatie ligt. Daarom is het onderhouden van de social media vaak een blok aan het been voor veel bedrijven.

Hoe gaan we te werk?

 

Gelukkig is het wel onze specialisatie. Wij nemen daarom het onderhoud van de organische content met liefde uit handen. Zo hoef je je niet elke week weer zorgen te maken over wat je zou moeten plaatsen op je social media kanalen. Wij bedenken de strategie, maken de visuals en de teksten en delen vervolgens 1 keer per maand de content die we voor jou gepland hebben. Zo hoef je elke maand maar 1 keer na te denken over je social media posts.

Waarom onderhoud organische content?!

 

En hoe beter je organische content in elkaar zit, hoe meer je bedrijf groeit. En het beste is: het bereik wat je hier aan overhoudt, is blijvende gratis zichtbaarheid. Want deze mensen zullen voor zolang ze jouw bedrijf volgen de content automatisch in hun feed blijven zien! Is dit precies wat je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?