Wij zijn mega blij met onze klantenkring. Eén van onze klanten is Sanjes Safari. Dit is een speel- en dierenpark met een te gek aanbod. We vertellen graag wat meer over wat wij voor hen doen!Organische content

Voor Sanjes Safari zijn wij verantwoordelijk voor de organische content op Facebook. Wij verzorgen het totaal pakket. Dit houdt in dat wij niet alleen de content maken maar ook inplannen. Op deze manier hebben zij hun handen vrij en kunnen ze zich focussen op de bezoekers en de verzorging van de dieren en het park.

no-repeat;center top;;

auto

De organische content bestaat uit een caption en een visual die elkaar aanvullen. Met de toffe visuals wordt de doelgroep extra aangesproken. De visuals bestaan vaak uit een foto met speelse elementen, helemaal in de stijl van het park. Verder is de content verdeeld in verschillende rubrieken. Dit zijn onderwerpen waar de berichten over gaan. Denk voor Sanjes Safari aan onderwerpen als: buitendieren, indoor en dierenweetje. Op deze manier krijgt de content een mooie verdeling, is het divers en komen alle zaken aan bod.

no-repeat;center top;;

auto

Ook wij hebben het te gekke park mogen ontdekken. We zijn namelijk op locatie geweest voor een videoshoot. De video’s worden nu ingezet voor de organische berichten maar ook voor de advertentiecampagne! Omdat wij veel ervaring hebben in het maken van content weten we precies wat leuke beelden zijn voor op social media. Ideaal om een totaalpakket te kunnen leveren!

no-repeat;center top;;

auto

Het speel- en dierenpark laat graag aan hun potentiële bezoekers zien wat voor leuks er te beleven is in het park. In de content die wij voor Sanjes Safari maken lichten wij daarom alle attracties en dieren uit.
Soms voelen wij ons nét echte dieren experts. We verdiepen ons namelijk in de bewoners van Sanjes Safari en zorgen voor de leukste dierenweetjes. Op deze manier zet Sanjes Safari social media ook in als een leervol kanaal.

no-repeat;center top;;

auto

Schermafbeelding 2021-06-17 om 08.34.21

Schermafbeelding 2021-06-17 om 08.33.31

Schermafbeelding 2021-06-17 om 08.29.09

Social media tijdens de coronaperiode

Tijdens de coronaperiode was social media onmisbaar voor veel bedrijven. Helemaal voor een klant als Sanjes Safari.

Door corona is het park een lange tijd dicht geweest, maar dit hield ons niet tegen. Ook tijdens deze periode zijn we weer lekker creatief bezig geweest. Om de connectie met de doelgroep te houden hebben we veel updates en behind the scenes gedeeld. Op deze manier houden we alle fans en bezoekers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

no-repeat;center top;;

auto

Nieuwsgierig naar meer over onze klanten? Laat het ons weten in de comments!

no-repeat;center top;;

auto