Deel 1

Je kent het misschien nog niet maar bij Be Bricks gebruiken we UNUM vaak om een Instagramfeed samen te stellen.Deze (gratis!) app maakt het mogelijk om Instagramposts te plannen. Met plannen bedoelen we: de look en feel van je feed bepalen. Welke post past mooi na welke post? Hoe ziet een bepaalde post eruit in het geheel van de feed? Allemaal vragen die je met UNUM gemakkelijk beantwoordt!

no-repeat;center top;;

auto

Instagramfeed Be Bricks social media marketing Groningen

Deel 2

Zo krijg je een overzicht te zien van je (potentiële) feed en kun je hieraan toekomstige posts toevoegen. Ook kun je gebruik maken van de optie om je beste hashtags in te zien. Dat is erg handig is om te zien wat het beste werkt voor jouw Instagramkanaal. Verder is het ook mogelijk gemakkelijk en overzichtelijk je statistieken te bekijken. UNUM biedt ook de mogelijkheid om met één druk op de knop je geplande posts te plaatsen op het platform.Bij Be Bricks gebruiken we deze app bijna dagelijks, zo kan je meerdere accounts in de app zetten en kunnen ook meerdere mensen bij de geplande feeds. Het is vooral een handige manier om van tevoren te zien hoe je feed eruit komt te zien! Ook kan je in de UNUM app makkelijk en snel je foto’s bewerken, zo vind je leuke effecten die makkelijk toe te passen te zijn. Ook staat er duidelijk in de app aangegeven wat de beste tijden zijn om te plaatsen en de groei over je laatste 20 posts! Een aanrader is deze app zeker, zowel voor zakelijk als privé gebruik! UNUM is beschikbaar op desktop en mobile apparaten.Bekijk meer over UNUM op: unum.la.

no-repeat;center top;;

auto

UNUM-Bebricksgroningen-statistieken

UNUM-Bebricksgroningen-post-plannen

UNUM-Bebricksgroningen-hashtags