Er is weer een nieuwe app op het gebied van zakenrelaties opgedoken. De nieuwe app werd gister (30 mei) gelanceerd. We hebben het hier over: Twinqh.

Het klinkt als een geweldig concept al zeggen we het zelf! De app maakt het namelijk mogelijk zakelijke connecties te maken met mensen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Eigenlijk een beetje vergelijkbaar met de app Happn, waarbij je op liefdesgebied gelinkt wordt aan mensen die je op straat tegenkomt.

no-repeat;center top;;

auto

Schermafbeelding 2018-06-01 om 14.11.28

In het geval van Twinqh werkt het zo dat je een professioneel profiel aanmaakt, deze kun je linken aan je LinkedIn profiel. Daarna houdt de app bij wie je allemaal tegenkomt. Je ziet vervolgens in de app welke personen dit zijn en kan dan de keuze maken een connectie met deze persoon te maken. Na het maken van een connectie krijg je de mogelijkheid met elkaar te chatten en te ontdekken of je op zakelijk gebied iets voor elkaar kan betekenen. Je kan zelf filters instellen om alleen mensen te zien te krijgen in bepaalde branches.

Naast het maken van connecties heeft de app nog een mooie functie. Omdat de app voornamelijk met je locatie werkt wordt de tijdlijn zichtbaar in de app ook afgestemd op je locatie. Zo is het zo dat wanneer de app merkt dat je vaak langs een bepaalde plek komt je ook nieuws te zien krijgt over deze plek. Nieuws en connecties afgestemd op jouw locatie, klinkt best interessant toch?

Wij houden de ontwikkelingen rondom Twinqh in elk geval in de gaten en gaan het zelf de komende periode testen! Heb jij het al geïnstalleerd?

no-repeat;center top;;

auto