De nieuwste Snapchat update is geweldig!

Blog Be Bricks Groningen blog like-deel-win
Pas op voor like-deel-winacties!
10 juli 2017
Voorkant Blog 16 Be Bricks Social Media Marketing
Social media accounts van je sollicitant checken, mag dat nou wel of niet?
26 juli 2017
Laat alle zien

De nieuwste Snapchat update is geweldig!

Blog Be Bricks Groningen over de nieuwste SnapChat update!

GOED NIEUWS!
Snapchat heeft afgelopen week een nieuwe update gelanceerd! En wij zijn er natuurlijk direct helemaal weg van. In deze blog vertellen we je alles over de nieuwe mogelijkheden van de app!

1. Paperclips
De eerste nieuwe functie die Snapchat introduceert is de mogelijkheid om websites toe te voegen aan je snaps. Deze functie werkt ongeveer hetzelfde als op Instagram: om de betreffende website te bezoeken moet je omhoog swipen. Het voordeel van Snapchat is dat deze functie voor iedereen toegankelijk is terwijl je de functie op Instagram alleen kunt gebruiken als je een bepaald aantal volgers hebt. Voor bedrijven is deze functie voornamelijk interessant, het wordt namelijk een stuk makkelijker de verbinding tussen je Snapchat account en bijvoorbeeld je website te maken. Ook kan het helpen om je Snapchat volgers naar andere kanalen te verplaatsen door de link van je Facebook bedrijfspagina, Instagram bedrijfspagina of Twitter bedrijfspagina toe te voegen. Al met al: een handige functie, maar voornamelijk aantrekkelijk voor bedrijven.

2. Achtergronden
Dan nu een functie die meer interessant is voor de consument: achtergronden! Vanaf nu is het mogelijk een achtergrond aan je snap toe te voegen! Hoe werkt dat dan precies? Dat leggen we je even snel uit!

Goed, maak je foto en klik vervolgens op het schaartje rechts in je beeldscherm. Vervolgens kies je het vierkantje met de streepjes en daarna selecteer je de achtergrond naar keuze.

*tekst gaat verder onder afbeeldingen*

Nu veeg je het deel van je foto dat je wilt accentueren weg. Als je wat slordig wegveegt is dat geen probleem, je kan het later altijd nog bijschaven. Ben je klaar met wegvegen? Laat dan je vinger los en je zal zien dat het weggeveegde deel weer terug is naar het origineel van je foto! Even een leuk filtertje eroverheen en jij hebt in een mum van tijd een fancy foto! Hoe leuk is dat!

De update brengt ons nog een derde nieuwe optie! Namelijk het gebruiken van stemfilters. Tot nu toe hadden sommige filters al bepaalde stemfilters. Zo had je een hoog muizenstemmetje maar ook een hele lage diepe stem. Nu is er dus de mogelijkheid om je filmpje te maken en daarbij zelf te bepalen welke stem je gaat inzetten. Er is keuze uit 4 verschillende stemmen: alien, robot, hamster of een beer. Je selecteert je stem door, na het maken van je video, linksonder op het luidsprekertje te klikken en vervolgens één van de 4 mogelijke stemmen te kiezen!

 
 

So far alle nieuwe mogelijkheden van de app, we wensen jullie veel plezier met het uitproberen en zien natuurlijk graag jullie Snapchat creaties tegemoet!

Comments

comments

Comments are closed.