Een Ray-Ban? Nee, een SnapChat zonnebril!

What’s new on social? – Mei
31 mei 2017
Het gevaar van neppe nieuwsberichten op social media
12 juni 2017
Laat alle zien

Een Ray-Ban? Nee, een SnapChat zonnebril!

Er is weer een nieuwe gadget op de markt! Ideaal voor de zonnige zomerdagen die er (als het goed is) aankomen. Het gaat om de zonnebril Spectacles van Snap Inc., het moederbedrijf van SnapChat. Vorig jaar werd de bril slechts in enkele landen verkocht, maar de zonnebril is nu ook in Nederland verkrijgbaar en kost €150,- per stuk. Zie jij jezelf al shinen met deze bril?

In de zonnebril zit een kleine camera verwerkt. Met deze camera kun je een filmpje van 10 seconden opnemen. Als je achter elkaar klikt, kun je een filmpje opnemen van maximaal 30 seconden. Het filmpje dat je hebt gemaakt synchroniseert met de welbekende SnapChat-app en vanuit daar kun je hem delen met je volgers. Het is wel te zien als iemand de camera heeft ingeschakeld, er gaan namelijk lichtjes aan als je aan het Snappen bent.

 
Nieuwe Snapchat zonnebril Spectacles in de blog van Be Bricks
 

Foto: Snap Inc.

Maar wat voor filmpje zie je precies? Je kijkt eigenlijk mee door de ogen van degene die de video opneemt. Net zoals de vorm van de zonnebril wordt de video in rond formaat opgenomen, maar in SnapChat kun je de film in het volledige scherm bekijken wanneer je je mobiele telefoon kantelt.

 
Snapchat zonnebril Spectacles blog Be Bricks
 

Foto: Snap Inc.

Wil je de zonnebril bestellen? Dan kan op de website van Spectacles. Hij is verkrijgbaar in de kleuren koraalrood, zwart en turqoise. Je krijgt er een oplaadkoker en een oplaadkabel bij en hij is leverbaar binnen 3 tot 5 werkdagen. Ga jij deze zomer filmen met de Spectacles?

 
 

Comments

comments

Comments are closed.